Heb je nog geen website, is jouw site sterkt verouderd en wil je iets nieuws? Dan ben je bij Virtueel Assistent Merel aan het juiste adres. Onder het genot van een kop koffie ga ik graag voor je aan de slag.

Websites

Een website zonder zorgen? Kom we gaan aan de slag!

Als ondernemer is jouw website van groot belang, of het nu gaat om een mooi digitaal visitekaartje of een complete online folder van je business,
je kunt niet meer zonder website.

Uiteraard wil je een professionele website die aan alle eisen voldoet, zoals SEO, AVG, mooie foto’s, uitgebreide informatie en dat allemaal gegoten in jouw huisstijl.

Bij VA Merel kan je nog meer verwachten. Een website is niet zomaar een plek op internet, maar moet aansluiten bij jouw onderneming.
Details en de ‘look en feel’ moeten dus perfect zijn, immers de concurrentie is groot, en daarom wil jij er juist uitspringen met een ‘wow ‘ website!

De techniek, het design en de marketing moeten in balans zijn, en daarom ga ik voor kwaliteit! Dat doe ik met WordPress, een content management systeem wat zeer gebruiksvriendelijk is. Nadat ik jouw website heb gemaakt en je uitleg heb gegeven kun jij dus zelf ook alles aanpassen op de website, of als je dat niet wilt onderhoud en update ik je website graag, scroll voor alle mogelijkheden een stukje naar beneden, dan vertel ik je er alles over.

Wil jij ook graag een ‘wow ‘ website? Dat kan al vanaf  €350,- exclusief BTW.

 

Meer info volgt snel!