Waarom zou je een Virtueel Assistent inhuren? 
Nou heb je even? 

Simpel gezegd is een Virtueel Assistent een extra paar handen en hersenen om jou als ondernemer te helpen bij tal van taken die komen kijken bij het ondernemerschap. 

Je bent van 9.00 tot 17.00 druk bezig met je core-business, om tien over vijf sluit je de deuren, gaat thuis even snel wat eten om daarna weer naar kantoor te gaan om de facturen uit te draaien, e-mails te beantwoorden en snel nog even kijken naar je facebook pagina of er nog reacties zijn op je bericht van vorige week. Ineens is het alweer tien uur in de avond… 
Herkenbaar? 

Je hebt een geweldig idee en wilt gaan starten als ondernemer. Maar die berg waar jij tegenaan loopt lijkt wel erg hoog. Want wat moet je allemaal regelen? Daarnaast wil jij je bedrijf meteen goed in de markt zetten met een website, social media en ga zo maar door, waar begin je? 
Herkenbaar?

Zo kan ik nog tig voorbeelden aanhalen, maar ik voel de volgende vraag al komen… wat kost het? Laat mij een wedervraag stellen, wat brengt het op? 
Natuurlijk kost het inhuren van een Virtueel Assistent geld, maar wat levert het jou op?

Laten we even rekenen; jij vraagt per uur 50 euro ex btw, ik 28 euro ex btw. Ik doe jouw boekhouding voor 3 uur in de week, 3 x 28 euro= 84 euro.

Jij werkt 3 uur ( nu je de boekhouding niet hoeft te doen kan jij de tijd dus besteden aan je core business) 3x 50= 150
150 (jouw uren)- 84 (mijn uren) = 66 euro verdient!
Conclusie, ja een virtueel Assistent kost wat, maar levert uiteindelijk meer op!

Nog niet (helemaal) overtuigt? Kom, laten we een kopje koffie drinken, en ik vertel je wat ik voor jou kan doen.

Plan een kopje koffie met Merel