1 maand ben ik nu officieel ondernemer en dat bevalt mij super goed! 
Door een toevalligheid sprak ik met de bijna buurvrouw van mijn vader, en zij wilde heel graag een website opzetten voor haar persoonlijke doel. Resultaat?
Mijn eerste klant! en wat voor één, een super leuke opdracht waar we beide onze creativiteit kwijt kunnen en kunnen experimenteren met alle mogelijkheden.
Niet lang daarna sprak ik met een iemand die ik (stiekem) al 17 jaar ken, en via haar kwam ik aan mijn 2e klant die graag een website wil. Ook dit is weer een mega leuke opdracht waar ik veel vrijheid krijg om een website te ontwerpen, uiteraard met haar wensen in het achterhoofd.

Mailtjes

Uiteraard mail ik met de ‘klanten’ ik ben immers virtueel assistent, en wat is nu leuker dan mailtjes te ontvangen van je klanten die helemaal hyper zijn van de opzet die je hebt gemaakt, overlopen van ideeën en zichzelf een ‘blij ei’ noemen door tips, ontwerpen en ideeën die je aandraagt…

Energie 

Van dit soort dingen krijg ik ongelooflijk veel energie en een ‘big smile’ als ik weer een spontaan mailtje krijg. 

Daarnaast skype ik ook met mensen, dat is soms makkelijker om dingen te bespreken, en hoe leuk is het om enthousiaste mensen te spreken? 

De juiste keus

Ik ben nu 5 weken officieel aan de slag en ik volmondig JA zeggen dat ik blij ben dat ik deze stap heb gezet. Ik word happy van blije en enthousiaste mensen, crea bea bezig zijn, lekker sparren met mensen en hun wensen om te zetten in html en css codes.

Kortom nog geen moment spijt gehad, bergen energie gekregen en vooral plezier hebben in wat ik doe naast mijn vaste baan.