Ik heb de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.
Je kunt uiteraard altijd een vraag te stellen via het contactformulier.

FAQ

Ik heb nog geen ondernemer, kan ik toch gebruik maken van de diensten van VA Merel?

Dat kan zeker, ik help je graag op weg naar je ondernemerschap. Houdt er wel rekening mee dat je alleen btw mag terugvorderen als je btw plichtig bent.

Ik heb een eenmalig project, kan ik dan een beroep doen op de diensten van VA Merel?

Of je nu een eenmalig project hebt, meerdere projecten of mij 1 uur per maand wilt inhuren voor een taak, alles is mogelijk. Je bent niet verplicht om meerdere projecten door mij te laten doen of mij standaard 1 uur per maand in te huren.

Kan ik als particulier ook gebruik maken van (administratieve) diensten van VA Merel?

Ja dat kan. Wil je graag hulp bij het uitzoeken van je administratie zodat alles weer overzichtelijk is, of wil je een website over je hobby, geen probleem. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen die op de website vermeldt staan exclusief btw zijn en deze voor een particulier niet aftrekbaar zijn voor de belasting.

Als ik wil overleggen kan dat alleen per telefoon of Skype?

Als je overleg wil plegen en dat liever niet telefonisch doet kunnen we op locatie afspreken. Mits de locatie binnen een straal van 50 km binnen Sint Oedenrode valt.

Wat als ik een opdracht heb die VA Merel niet kan uitvoeren?

Als Virtueel Assistent heb ik een netwerk waar ik beroep op kan doen. Is er een opdracht die ik zelf niet kan uitvoeren kan ik voor je opzoek gaan naar iemand die de opdracht kan overnemen.

 

Werkt VA Merel alleen op afstand of ook op locatie?

VA Merel werkt graag op afstand, maar is het nodig dat ik op locatie kom werken is dat geen probleem, mits de afstand binnen een straal van 50 km van Sint Oedenrode valt.