About

Aangenaam!

Ik ben Merel van der Horst, 37 jaar en woon samen met mijn 2 katten in het mooie Brabantse Sint oedenrode.

In september 2018 las ik voor het eerst over het vak Virtueel Assistent, hoe meer ik erover las hoe groter de ‘klik’ werd in mijn hoofd, dit paste gewoon heel erg goed bij mij!

In de afgelopen jaren heb ik heel wat ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, o.a. als administratief financieel medewerker, salarisadministrateur, HR medewerker en Office support professional, en heb ik verschillende studies gevolgd zoals BKB en BKC, PDL en momenteel ben ik bezig met de studie assistent manager.

Ik droomde er altijd al van om eigen ondernemer te zijn, daarnaast haal ik energie en voldoening uit mensen helpen, waarom niet mijn ervaring combineren met mijn droom om zelf ondernemer te zijn, mensen te helpen, creatief bezig zijn en vooral plezier hebben in wat je doet!

Daarom heb ik de stap gezet om voor mijzelf te beginnen als Virtueel Assistent.

Ik ben gek op dingen leren, zo heb ik mijzelf geleerd om websites te maken en onderhouden, dat doe ik inmiddels al een aantal jaar, en sinds kort is ook de website voor Dierenopvangcentrum Hokazo online die ik als vrijwilliger heb ontwikkelt. Ook is bij Hokazo de liefde voor teksten schrijven ontstaan, in hun kwartaalmagazine heb ik een aantal artikelen mogen publiceren.

Kortom ik wil mijn passie volgen, ondernemers helpen en ontzorgen met de kennis en kunde die ik in huis heb.